Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish (Vorteig)
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengross (1 g)
- 150 g Brotmehl
Hauptteig
- 140 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 30 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 326 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 15.6 g
Alternatif tarifler
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Landbrot Backhausart
2 godz.
Hefezopf
2h 20min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Brötchen
1 godz. 40 min
Naturjoghurt
12 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
Hefezopf
2h 20min
Ciabatta Brot
1 godz. 45 min
UrDinkel Brot
11 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2óra 25p