Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
veya ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
UrDinkel Brot
11h
Dinkel-Haselnussbrot
2sa 50 dk
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12sa
Landbrot Backhausart
2 Std.
Leinsamenbrot
1h 30min
Rotweinbrot mit Nüssen
15 Std. 30 Min
Sandwichbrot
3 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12sa
Karotten-Nuss-Brot
2h 10min