Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
veya ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2hod.
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Leinsamenbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Karotten-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
UrDinkel Brot
11h
Vollkorn-Burgerbrötchen
2h 50min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min