Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 400 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
- 10 g Zuckerrübensirup
- 500 g Brotmehl
- 100 g Roggen-Vollkornmehl (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Brotgewürz (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 431 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 28.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Ciabatta Brot
1 godz. 45 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Toastbrot
16 godz.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
UrDinkel Brot
11 Std.