Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g de lait
- 3 c. à soupe de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (ca. 20 g), émiettée
- 500 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 60 g de beurre, mou
- 4 c. à soupe raisins sultanines
- 1 œuf, battu, pour dorer
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- 1 c. à soupe d’amandes effilées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1513 kJ / 360 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Pain tessinois
1h 50 min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux branches
1u. 10min
Gâteau des rois
2sa 15 dk
Tarte au vin cuit
45 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Petits pains du 1er août
1u. 10min