Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau des rois
1小时 55 分钟
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Caramels à la crème
2h
Moutarde de Bénichon
40 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Milanais
3 Std.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min