Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1u. 45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
2sa 5 dk
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Focaccia aux tomates
40 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min