Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2659 kJ / 635 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 88 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 46 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Macaronis du chalet
45 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min
Rosbif au mojo verde et aux pommes de terre nouvelles
1h 15min
Tarte au vin cuit
45 Min
Spätzlis au fromage
1u. 10min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min