Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2659 kJ / 635 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 88 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 46 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croûtes au fromage au four
35 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Milanais
3h
Gâteau aux carottes argovien
2h
Nœud au lard
2h 10min
Petits pains au lait
2h 5min
Cake aux branches
1h 10 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau du Vully
2h 30 min.
Tresse au beurre à 6 brins
2hod. 35min
Crème glacée aux fruits
5min
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.