Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Choucroute
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 8 baies de genièvre
- 1000 g de choucroute crue
- 600 g de côtes de porc, fumées
- 1 morceau de lard fumé
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de haricots verts, séchés, ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
- 1 saucisse de langue bernoise
- 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Papet vaudois
55 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Riz Casimir
45 Min
Salade de cervelas au fromage
10 dk
Émincé à la zurichoise
50 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Gratin de cornettes
50 Min