Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le moule
- un peu de beurre pour graisser
La pâte
- 175 g de farine bise
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 150 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 200 g de crème entière
- 2 œufs
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre, moulu
- 100 g d'oignons (par ex. jaunes, rouges et échalotes), en rouelles (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 61 g
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40min
Pain tessinois
1h 50min
Papet vaudois
55 min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Émincé à la zurichoise
50min
Pain paysan
3 godz.
Riz Casimir
45min
Ramequins au fromage
50min
Cuchaule
2u. 30min
Sauce à salade à la française
20min
Croissants au jambon
35 Min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min