Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le moule
- un peu de beurre pour graisser
La pâte
- 175 g de farine bise
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 150 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 200 g de crème entière
- 2 œufs
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre, moulu
- 100 g d'oignons (par ex. jaunes, rouges et échalotes), en rouelles (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 61 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Mousse au thon
5 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Croissants au jambon
35 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Sauce à salade à la française
20 Min
Rösti bernois
40 Min