Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de farine
- 50 g de gruyère, coupé en dés (2 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 45 g de beurre à rôtir
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.
Cuchaule
2h 30min
Knöpflis
50 λεπτ.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
French dressing raffiné
15 λεπτ.
Papet vaudois
55 Min
Polenta tessinoise
45 λεπτ.
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 λεπτ.
Tarte flambée au lard
40 Min
Gâteau oignons-fromage
1ωρ. 15 λεπτ.
Spätzlis au fromage
1ωρ. 10 λεπτ.
Rösti bernois
40 Min