Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau du Vully
2h 30min
Spätzlis à la grisonne
45 min
Risotto au safran de Mund
45 min
Gâteau à la crème
45 min
Stroganoff
45 min
Tartare de légumes
25 min
Fromage d’Italie pané
40 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 godz. 15 min
Tourte au séré et aux fraises
2ωρ. 50 λεπτ.
Émincé à la zurichoise
50 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40 Min