Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
veya 8 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30 min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Croissants au jambon
35 Min
Salade au cervelas et fromage
25 Min
Risotto alle cinque P
30 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Tartare d’œufs
35 Min
Sauce balsamique
10 Min