Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'amandes, entières, décortiquées
Pâte et riz au lait
- 115 g de sucre
- 250 g de farine
- ¼ c. à café de sel
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 100 g de riz blanc, grain court (p. Ex. Camolino, l'Originario)
- 400 g de lait
- 1 pincée de sel
- 200 g de confiture d'abricots
Garniture
- 2 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 75 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition
- 2 c. à soupe de sucre glace, pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2889 kJ / 691 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.
Bruns de Bâle
8h 40min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Tresse russe aux canneberges
3h
Gâteau de Linz
1 Std.
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Cake aux baies
1h 15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min