Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 40.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée aux trois racines
45 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1ωρ. 15 λεπτ.
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 dk
Pâtisson farci
1sa 20 dk
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1ωρ. 15 λεπτ.
Crumble de potiron et jambon
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini-gaufres carotte-chorizo
1 Std.
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min