Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
veya 30 g de boletus deshidratados remojados en agua templada durante 20 minutos y escurridos - 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas en salsa española
55 Min
Macarrones con tomate y chorizo
25 min
Fideuá de verduras
40 min
Puré de patata
50 Min
Salsa de tomate
40 min
Bechamel
15min
Lentejas estofadas
3 Std. 45 Min
Coliflor con bechamel
55 Min
Risotto
30 min
Arroz amarillo con pollo
40 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min