Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (isteğe bağlı)
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Lammwürfel anbraten
15min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Lachswürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10min
Garnelen anbraten
15min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min