Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf (15 g)
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Ungarisches Paprikagulasch
1u. 20min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Lammragout
1 Std.
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Paprikagulasch
1h 25min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min