Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf (15 g)
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1h 15 min
Puten-Gemüse-Eintopf
45 Min
Lammragout
1 Std.
Paprikagulasch
1h 25min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min
Italienisches Schweineragout
50 min
Rindfleischeintopf
1h 40 min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Rinderragout mit Bohnen
50 min