Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf (15 g)
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1ωρ. 40 λεπτ.
Lammragout
1hod.
Italienisches Schweineragout
50 min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1ωρ. 30 λεπτ.
Paprikagulasch
1hod. 25min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 λεπτ.
Rindfleischeintopf
1ωρ. 40 λεπτ.