Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno
- 3 tuorli d'uovo
- 50 g di burro
- 60 g di spumante
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 Std. 30 Min
Zabaione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Panna acida
Değerlendirme yok
Zabaione al sidro
15 Min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Zabaione all'anice
15 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Zabaione al limone
15 Min
Zabaione (TM6)
15 Min