Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 3 uova
- 3 tuorli
- 200 g di zucchero
- 200 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio di mandorla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1094.7 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Crema inglese
15min
Zabaione
15min
Meringhe
2 Std.
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1u. 55min
Gelato allo zabaione
10h 20min
Zabaione caldo al passito
15min
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Meringata
4 Std. 30 Min
Zabaione (TM6)
15min
Crème caramel (TM6)
4h