Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 68.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Zabaione
15 Min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6u. 30min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4u. 30min
Semifreddo mandorlato
8 Std. 20 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4u. 30min
Panna cotta al caffè
4h 20 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa tonnata
20min