Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 35.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Semifreddo mandorlato
8 Std. 20 Min
Zabaione
15 dk
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30min
Mattonella di strüdel
20h
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Semifreddo allo zabaione
12h 15 min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5sa 20 dk
Composta di cipolle rosse
2 godz.