Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno al limone
- 300 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 180 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 200 g di burro a pezzi
- 4 uova grandi
- 1 foglio di gelatina (4 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
Meringa
- 150 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 4 albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 83.5 g
- Yağ
- 34.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta
6h 30min
Lemon curd
20min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Crostata meringata all'arancia
30min
Apple pie
1 Std. 20 Min
Crema chiboust
1 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Coulis di fragole
20min
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min