Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno al limone
- 300 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 180 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 200 g di burro a pezzi
- 4 uova grandi
- 1 foglio di gelatina (4 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
Meringa
- 150 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 4 albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 83.5 g
- Yağ
- 34.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
New York cheesecake
6h 30min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Piccole lemon meringue pie
2 Std. 35 Min
Blanc manger
7 Std.
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Red velvet cake
1h 15min
Croquembouche monoporzione
2u. 40min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema chantilly
35 Min