Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno al limone
- 300 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 180 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 200 g di burro a pezzi
- 4 uova grandi
- 1 foglio di gelatina (4 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
Meringa
- 150 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 4 albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 83.5 g
- Yağ
- 34.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
New York cheesecake
6h 30 min
Bavarese alla liquirizia
5hod. 15min
Pasta sablé al cacao
1 godz. 10 min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Red velvet cake
1 godz. 15 min
Sacher Torte
2 godz. 30 min
Torta Red velvet
3 Std.
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min
Torta Sacher
3h 30min