Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesche al forno
- 4 pesche mature, denocciolate, a metà
- 50 g di mandorle
- 25 g di zucchero
Meringhe
- 3 albumi
- 140 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1253 kJ / 299 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 godz. 35 min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Crema al torroncino
10 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Sacher Torte
2 Std. 30 Min