Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g Olivenöl
- 100 - 150 g Suppengemüse (z.B. Zwiebeln, Schalotten, Porree, Möhren, Sellerie), in Stücken (2 cm)
- 350 - 400 g gemischtes Gemüse (z.B. Zucchini, Kürbis, Süßkartoffel, Kartoffeln, Pastinaken), in Stücken (2 cm)
-
50
g gemischtes Gemüse, TK (isteğe bağlı)
veya 50 g Erbsen, TK (isteğe bağlı) - 700 - 800 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
½ - 1
TL Salz
veya ½ - 1 EL Sojasauce - 60 - 80 g Suppennudeln (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Kartoffel-Eintopf
35min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2h 10 phút
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3h 15 phút
Gemüse-Ei-Eintopf
35min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25 Min
Sauerkraut-Eintopf
40min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Vegetarischer Eintopf
1h
Sellerie-Möhren-Eintopf
50min
Dänische Erbsensuppe
1h
Eintopf von Wintergemüsen
50min