Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, in Stücken, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 200 g reife Tomaten, in Stücken
-
20 - 30
g Jalapeño Chili aus der Dose, in Ringen, abgetropft
veya 1 - 2 frische Chilischoten, entkernt, in Ringen - 250 g Paprika, gemischt, in Stücken (2 cm)
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 2 Avocados, reif
- 6 Maistortilla
- 100 g Saure Sahne
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Limette, geachtelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1875 kJ / 446 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Burritos mit Huhn San Fernando
45min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Slow Cooking Gua Bao
7 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Cremiges Hähnchen-Curry
30min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Chicken Burrito Bowl
1 Std. 10 Min
Pulled-Chicken-Burger
1 Std. 10 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.