Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1h 55 min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 godz. 15 min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 Std. 25 Min
Marinatura per la selvaggina
20min
Baccalà alla cappuccina
55 dk
Mousse di baccalà e avocado
30min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Pesce finto
7u. 5min
Buridda alla ligure
55 dk
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40 min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 godz. 10 min