Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20 min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min