Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 23.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1sa 15 dk
Tarte au navet et au cantal
1sa 30 dk
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Soufflés de topinambours
55 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1sa 15 dk
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 godz. 5 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min