Uyumlu sürümler
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
veya 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
veya 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster Bisque
1u. 50min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min.
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Beef Adobo
6h 20min
Asian Chicken Noodle Soup
1sa 35 dk
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Pollo Pibil
1h 30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Ceviche
1h 10 min
New England Clam Chowder
45 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min