Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de vin pétillant, type prosecco
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 500 g de raisins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3 Std.
Gratin de raisin en sabayon
20min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
White Lady givré
3 Std.
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Gratin aux fruits rouges
20min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sangria blanche aux agrumes
10 Min