Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g dunkle Weintrauben
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 4 Zweige Rosmarin (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mango-Kiwi-Konfitüre
30min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 Min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25 Min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Birnenkonfitüre
20min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min