Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g dunkle Weintrauben
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 4 Zweige Rosmarin (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 dk
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 dk
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 dk
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 dk
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 dk
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25 dk
Mandarinen-Gelee
30 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 dk
Birnenkonfitüre
20 dk
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min