Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

4.5 86 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
3 Schraubgläser

Malzemeler

  • Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
    850 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Holunderblütensirup
    150 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Schraubglas

Protein 2 g
Kalori 4117 kJ / 974 kcal
Yağ 0 g
Lif 4.8 g
Karbonhidrat 238 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...