Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Pfirsiche, entsteint, gelbfleischig, reif, geschält, in Stücken
- 500 g Aprikosen, entsteint, halbiert
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1762 kJ / 421 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Konfitüre
30min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min
Beeren-Mix-Konfitüre
1u.
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min