Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Pfirsiche, entsteint, gelbfleischig, reif, geschält, in Stücken
- 500 g Aprikosen, entsteint, halbiert
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1762 kJ / 421 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min