Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Pfirsiche, entsteint, gelbfleischig, reif, geschält, in Stücken
- 500 g Aprikosen, entsteint, halbiert
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1762 kJ / 421 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirschkonfitüre
25 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Aprikosen-Konfitüre
30 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 godz. 10 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 Min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 Min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 Min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min