Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Gelee
1h
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Slow Cooking Pflaumenmus
6u. 30min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Mandarinen-Gelee
30min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Quittengelee
12小时
Kiba-Gelee
25min
Orangenkonfitüre
45min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Waldfrucht-Gelee
35min