Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kiba-Gelee
25 min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std.
Orangenkonfitüre
45 Min
Brombeergelee
1 Std.
Fool for Fruit-Konfitüre
25 min
Eierlikör
15 min
Erdbeer-Konfitüre
1h 10min
Apfelgelee
5h 30min
Waldfrucht-Gelee
35 Min
Slow Cooking Pflaumenmus
6 Std. 30 Min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Mandarinen-Gelee
30 Min