Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g saftige Birnen, geschält, geviertelt
- 100 g Weißwein
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Nelke
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3225 kJ / 761 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 179 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Kürbis-Gewürz-Konfitüre
40min