Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 200 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 700 g Gelierzucker 1:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4352 kJ / 1038 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 λεπτ.
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 λεπτ.
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 λεπτ.
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 λεπτ.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 λεπτ.
Beeren-Mix-Konfitüre
1hod.
Birnenkonfitüre
20 λεπτ.
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 λεπτ.