Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vinaigrette au miso
35 λεπτ.
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1hod.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 λεπτ.
Artichaut poivrade en barigoule
35 λεπτ.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 λεπτ.
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1hod.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1ωρ. 30 λεπτ.
Poireaux vinaigrette
35 λεπτ.
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min