Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Risotto aux asperges
35min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
45min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Risotto printanier
1h