Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 godz. 10 min
Velouté de moules au safran
40min
Saumon à l'espagnole
45 dk
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Truites farcies à la ricotta
40min
Ceviche de dorade
10 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 dk
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1sa 30 dk
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 dk
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 dk
Curry de crevettes, légumes et nouilles
35min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min