Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Risotto crevette-épinard
40min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Crevettes à la mangue et au lait de coco
50 Min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55 Min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45 Min
Lieu à la crème de petits pois
50 Min
Tajine de lotte au fenouil
1 Std. 45 Min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Curry de crevettes, légumes et nouilles
35 Min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.