Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachauer Laberl
15h 20min
Bauernbrot
16h 15min
Bergisches Urbrot
17h
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Gewürzbrot
16h 30min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Kommissbrot
15h 30min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Buttermilchbrot
18 Std.