Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16hod. 15min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Tiroler Schinkenbrot
16hod. 15min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Oberländer
14ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45 min.
Buttermilchbrot
18 godz.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Bauernbrot
2h 20min
Baguette Rustica
4h 20min