Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 52.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Bignè lumachine
Değerlendirme yok
Pasta all'uovo
1h
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Gnocchi con pastissada
2h 30min
Palline di pane fritte
3sa 15 dk
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min