Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 52.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1sa 30 dk
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10 min
Tarte Tropezienne
3sa 30 dk
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1sa 30 dk
Crocchette di tonno
10sa
Panettone gastronomico
26hod.
Mariola calabrese
50min
Double cheeseburger
3 Std. 10 Min
Scarpinasc
9 Std. 30 Min
Tagliolini alla molisana
1sa 30 dk
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2 godz. 20 min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1sa 30 dk