Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 52.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannoncini alla crema
3u.
Grissini al burro e formaggio
30min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Bomboloni salati
3h 20min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Ravioli fritti salati
1h 5min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10 min
Pasta gratinata
50min
Gnocco fritto modenese
35min
Gnocco fritto
1h 5min