Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 176 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pandoro
12h
Coppette biscotto
20min
Casunziei all'ampezzana
1sa 30 dk
Ravioli asparagi e bottarga
45 dk
Lasagna da calcio
2sa 30 dk
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1sa 30 dk
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Cappelletti reggiani
2sa
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2sa
Gnocco fritto modenese
35 Min