Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14sa 15 dk
Filone di sola semola
2h 50min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane sciapo umbro
14h
Pane pugliese
29h 20min
Pane toscano con lievito madre
5óra
Lievito madre
72h 15min
Corona bordolese
5sa 20 dk
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Panini rosette
23h 20 min
Il pane di Altamura
4小时
Pagnotta casereccia
5h 10min