Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Panini rosette
23sa 20 dk
Corona bordolese
5u. 20min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Rosette
5u. 20min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pancarrè
5 godz.
Pagnotta casereccia
5h 10min