Uyumlu sürümler
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 13.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 168.8 g
- Sodyum
- 188.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5h
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Cremoso al caffè
5 godz. 30 min
Bignè a sorpresa
2 godz.
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Paris Brest
3h 30min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min