Uyumlu sürümler
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 13.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 168.8 g
- Sodyum
- 188.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Tarte Tropezienne
3 godz. 30 min
Torta mimosa gelato
3 godz. 30 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Dacquoise ai lamponi
3h
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Torta Sacher bianca
2 godz. 15 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1u.
Panettone gastronomico
26 godz.