Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Protein
- 66.4 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 72.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torrone morbido
6h 20min
Savoiardi morbidi
40 Min
Olio allo za'atar
1h 10min
Primosale
4h 45min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Primo sale
13 Std. 30 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Burro
40 Min
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min