Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Protein
- 66.4 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 72.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Primo sale
13小时 30 分钟
Pagnotte turche
2j 20 menit
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Ricotta
5 godz. 30 min
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Yogurt fresco
11h 10 min
Burro
40min
Primosale
4h 45min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Liquore al mandarino
360hod.
Liquore all'anice stellato
337h