Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Getreidekörner (Sechskornmischung)
- 250 g Kefir
- 250 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g Salz
- 120 g Zuckerrübensirup
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Leinsamen
- 60 g Sesam
- Butter zum Einfetten
- Dinkelflocken zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 485 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Körnerbrot
1 godz. 40 min
Sportler-Brot
3h 50min
Rheinisches Schwarzbrot
3hod. 15min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Schwarzbrot
3hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min
Vollwertbrot
2h 20min