Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Grümmelkandis
- 2 Lorbeerblätter, in groben Stücken
- 6 Wacholderbeeren
- 5 Pimentkörner
- 2 Gewürznelken
- 12 Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Salz
- 350 g Äpfel, geschält, entkernt, geviertelt
- 950 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser, kochend heiß
- 50 g Rotweinessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1550 kJ / 368 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffelklöße
25h
Rotkohlsalat
2u. 20min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Bratenpaste
3h
Tonkabohnenzucker
5min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Rotkohl-Slaw
50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Apfelrotkohl auf Vorrat
1 Std. 10 Min
Sellerie-Salz
35min
Wildgewürz-Mischung
10min
Steckrübenpüree
45min