Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 200 g Wasser, kalt (oder Eiswasser)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 300 - 400 g Fischfilets (z. B. Kabeljau)
-
300
g Butterschmalz
veya 300 g Frittierfett - Limettensaft zum Beträufeln
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1555 kJ / 372 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 863 mg
Alternatif tarifler
Krustenbraten mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Cidre-Sauce
2 godz. 30 min
Kräuterstelzen
2 godz.
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 godz.
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 godz.
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1hod. 40min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Langos
1hod. 55min
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35min