Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3512 kJ / 839 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2532 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Käse-Leberkäse
14u. 15min
Extrawurst
14hod. 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26u. 30min
Kochsalami
20sa 30 dk
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Leberkäse Torte
14sa 40 dk
Geflügelleberkäse
14u. 15min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Almbutter
40min