Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
veya 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3248 kJ / 775 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2508 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weisser Leberkäse
14h 30min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Leberreis
35min
Feine Streichwurst
14h 30min
Steirische Fischsulz
7 Std.
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min