Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
veya 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Garnelensalat mit Kiwi
15 min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1 Std. 5 Min
Gemüsesalat im Glas
20min
Bohnen-Gurken-Salat mit Buttermilch-Minz-Dressing
40min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2 Std. 40 Min
Omelettrolle mit Blattspinat
35 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 Min
Tomatentarte à la Provence
55min