Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, (siehe Tipp)
- 150 g Couscous
- 35 g Olivenöl
- 3 TL Salz
-
1
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 300 g Wasser
- 1000 g Zucchini, Ø 6-10 cm (siehe Variante)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 65 g Tomatenmark
- 50 g Mandelstifte, etwas mehr zum Bestreuen
- 600 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 10 g Honig
- 15 g Balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1674 kJ / 399 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeercrumble mit Mandelsauce
50 min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1h 20min
Flammkuchen mit Forelle
1 godz.
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 min
Fisolenfleisch
1 godz.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1u. 5min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 godz.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1hod. 40min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Rotkraut
1 godz.