Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
TM5 TM31

Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic

3.7 (148 değerlendirme)

Malzemeler

  • 3 gousses d'ail pelées
  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'aubergine en petits dés avec la peau (1 moyenne)
  • 400 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches, type penne
  • du sel
  • 4 c. à soupe de ricotta
  • 2 c. à soupe de basilic frais, haché, frais ou surgelé

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1539 kJ / 367 kcal
Protein
14 g
Karbonhidrat
43 g
Yağ
15 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler